Kono aidani kattamono

Jeg lever på et budsjett om dagen og det er ikke mye jeg kan unne meg selv, men her forleden bare måtte jeg ta en kjapp tur innom byen.

For det første så hadde jeg 5 meter lang ettervekst og trengte uansett en forandring. Har lenge vurdert å farge håret brunt, men syns det er litt skummelt, så endte opp med en mørkeblond farge i første omgang. Ble ganske fornøyd med mørkere hår da, så neste gang farger jeg det nok ordentlig brunt.

Når det gjelder de andre tre innkjøpene er det for det meste ting jeg egentlig ikke dør av å ikke ha, men ting jeg i øyeblikket syntes jeg burde ha alikevel.

Leave-in sprayen fra Gliss bruker jeg hele tiden i håp om at det hvertfall skal gi litt beskyttelse mot det svake håret mitt, og jeg har uansett fått det for meg at håret trenger et eller annet i seg hver gang det er nyvasket, akkurat som at huden min trenger titusen kremer.

Base coat fra Essie skal gjøre neglene sterkere, noe jeg absolutt trenger! Fikk den til litt nedsatt pris på H&M, og nå er jeg bare spent på å se noe resultat etter å ha brukt den en stund.

Til sist har vi en brush cleaner fra The Body Shop. Jeg er håpløs når det gjelder å vaske sminkebørstene mine, til tross for at jeg er fullt klar over hvor mye ekle ting som setter seg i kosten etter bruk, og nå syntes jeg det var på tide å gjøre noe med det. Dette produktet kan ikke erstatte en grundig vask, men jeg bruker den etter hvert bruk for å få bort bakterier og for å ha rene børster til beste bruk. Er ganske fornøyd hittil hvertfall, og produktet lå under 100-lappen noe som også overrasket meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

18, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits