GETshita

Jeg fikk endelig CDen jeg bestilte ages ago, og nå føler jeg meg både glad og trist. Et av favorittbandene mine, Para:noir, som nettopp hadde fått platekontrakt med et stort selvskap, kom plutselig med meldingen at de legger opp, og ingen ting er vel tristere enn slike meldinger. Jeg forventet det nesten da, alle VK band legger jo opp for tiden.

Para:noir er sykt kickass da, og det suger så hardt at de måtte komme til den avgjørelsen. CDen jeg fikk heter Nihilism, og er den siste de gir ut før de slutter. Jeg hører på den nå, og den er som alle de andre tidligere utgivelsene deres - fantastisk. Personlig syns jeg denne typen musikk er så bra, metal med en slags elektrisk touch og mye growling, jeg får alltid masse energi av musikken dems. Det er bare kjempetrist at man ikke vil få høre mer av dette bandet i fremtiden. Shobon ni nacchauyo!!!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

18, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits