Omedetou

Broren min hadde bursdag idag, og vi hadde en koselig feiring for både han og alle de andre bursdagsbarna i april. Min familie på pappas side har så rar og litt harry humor, og jeg lo meg skakk idag. Ingen ting hjelper mer på humøret enn når våren slår til og man kan sitte ute helt til klokken ni på kvelden. Jeg koser meg.

Kvelden og natten har gått til å ta igjen ukens episoder av Paradise som jeg gikk glipp av da jeg tilbringte uken med mormor. Supert at Kristian røyk, men at Dennis også måtte dra hjem, det var fært. åh. Uansett, imorgen skal jeg til byen og blandt annet fikse nettbank, blitt myndig vet du, lol. Jeg prøver å bli flink økonomisk, skrive budsjett osv. Har litt for mange ting jeg ønsker meg, og litt for lite inntekt. Pluss at i tillegg til London-tur til sommeren, blir det kanskje (men bare kanskje) enda en utenlandstur for meg. Jeg skal ikke skrive noe om det enda siden ingen ting er bestemt, men tro meg - gratis reise og opphold til verdens kuleste land takker jeg ikke nei til!

Én kommentar

Miku ☆彡

30.04.2012 kl.13:55

AAAAA, Du er så peeen >_>

Jeg vil og til london *o*

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

18, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits