One Tree Hill

Nå har jeg nettopp sett den aller siste episoden av One Tree Hill, som startet med en slags dokumentar med klipp fra både nyere og tidligere sesonger, og jeg ble helt utrolig nostalgisk og endte opp med en klump i halsen.

One Tree Hill er en serie jeg så masse på da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen, og det var min absolutte favorittserie i flere år. Jeg husker hvordan jeg måtte kjappe meg hjem fra skolen for å rekke episodene som på den tiden gikk hver dag etter skoletid. Det var en tid som personlig var veldig tung, og det at jeg så den i løpet av akkurat den tiden gjorde at jeg fikk et sterkt forhold til serien.

Til tross for hvor glad jeg var i One Tree Hill, ble det ikke lenger det samme etterhvert som det kom fler sesonger, og jeg syntes at historien forandret seg mer og mer fra hva det originalt var. Det er mange sesonger jeg ikke har fått med meg, men i det siste har jeg fulgt med litt igjen. Jeg ble på nytt påminnet om hvor mye denne serien har betydd for min del.

Plutselig viste det seg at serien hadde kommet til en slutt - etter hele ni år. Jeg sitter igjen som veldig nostalgisk, og med den følelsen man får når noe er ferdig. Som når man har lest ut en god bok og lukker den igjen for siste gang. Jeg syns egentlig det er utrolig at en forholdsvis enkel serie om en liten gjeng på vidregående kan bli så suksessfull og rekke helt til ni sesonger. Det er en serie alle ungdommer kan kjenne seg igjen i, og det er vel kanskje akkurat det som har gjort den så populær som den er.

Nå er jeg helt sånn at jeg får lyst til å kjøpe alle sesongene på dvd, noe jeg egentlig har ønsket lenge for både One Tree Hill og den andre favorittserien min. Vi får se hvordan det går :) Og haha, for et klissete innlegg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

18, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits