Carina no osusume

Jeg har lenge vært interessert i alt av kosmetikk og duft og slikt, noe som ikke ble en mindre interesse da jeg var i Japan. Der har de et enormt utvalg av både drugstore- og high end sminke, hudpleieprodukter fra hele Asia, og for ikke å snakke om alt av tilbehør og duppeditter tilknyttet kosmetikk som man ikke i nærheten av har her.

I Japan har de en form for kjøpesenter kalt Aeon som har alt mulig til en litt billigere penge enn andre steder. Jeg kunne bruke timer innpå der bare å rote rundt i alt av sminke, kremer og andre morsomme ting jeg kom over. Det var praktisk fordi det var en slik Aeon like ved der jeg bodde, og jeg kunne hoppe av bussen på vei hjem fra skolen, ta en tur innom, kanskje kjøpe litt småting, for så å gå den 5-10 minutters turen hjem.

AEON Shinagawa Seaside, min lokale Aeon <3

Aeon var supert, men ettersom jeg begynte å utforske Shibuya og Harajuku mer, fant jeg butikken som var himmelen for meg: Matsumoto Kiyoshi, eller Matsukiyo, som alle kaller det. Det kan vel kalles en drugstore, da det som regel har et stort skilt som sier kusuri (drugs) på seg. Der selger de alt av kosmetikk, kremer, medisiner, hårprodukter, såper, tannbørster, neglprodukter, you name it.

Til venstre er Matsukiyo på Takeshita Dori i Harajuku

Butikken i Harajuku dro jeg til sammen med de andre jentene i Tokyo chapteret siste gangen vi hang ut før hjemreise. Den er på tre etasjer, og vi brukte kanskje en times tid der inne bare med å sikle over alt vi ville hamstre med oss hjem. Butikken i Shibuya tror jeg også er på tre etasjer, men jeg kom meg aldri lenger enn til andre etasje siden det var der de hadde alle hudpleieproduktene.

Jeg har prøvd mye forskjellige produkter for å få has på den tørre huden min, og hittil er det det såkalte merket Hadalabo jeg har blitt mest imponert over. Det er en japansk hudpleieserie laget i samarbeid med USA, og produktene inneholder kun naturlige og milde ingredienser som passer til og med den mest sensitive hudtype. Det er fire forskjellige serier innenfor Hadolabo: AHA+BHA Cleansing, Whitening Care, Lifting & Firming Care og Moisturizing Care. Min personlige favoritt er den sistnevnte.

Fra venstre; oil cleanser, moisturizing toner, moisturizing milk.

Cleanseren fjerner sminke utrolig bra, det er difinitivt en all time favoritt. De to andre flaskene skal brukes sammen. Toneren er tilfeldigvis en limited disneyversjon, men produktet er det samme som den originale. Etter at ansiktet er vasket, tar man først et par dråper toner i håndflatene, og påfører det i ansiktet med "patting motions" (lol hva sier man på norsk?) til huden har absorbert produktet. Så gjør man det samme med milken. Dette skal alene være nok, men da jeg har så tørr hud bruker jeg en fuktighetskrem i tillegg. Huden min blir da utrolig myk, og jeg anbefaler produktene virkelig.

I tillegg til dette, har jeg også whitening care.

Produkter som skal gjøre huden hvitere er veldig populært i Asia, og du lurer kanskje på hva en fiskekake av en norsking som meg skal med det. Vertssøstrene mine brukte faktisk dette, og det var etter at jeg fikk prøve dems at jeg ble interessert i Hadalabo. Selv om jeg liker den andre serien best, bruker jeg fortsatt denne serien om kvelden. Det er sjeldent at whitening products faktisk gjør huden hvitere, men det de kan gjøre er å gjøre diverse urenheter og eventuelle arr og sånt mindre synlige. Jeg liker denne serien også, men det er ikke favoritten nettopp fordi jeg trenger noe mer fuktighetsgivende.

Det siste japanske produktet jeg skal anbefale er Cure.

Da Hadalabo er mer på den billigere siden, er Cure et heller dyrere produkt. Jeg har hatt lyst til å prøve det ganske lenge, men da jeg så prisen måtte jeg tenke meg to ganger ekstra om før jeg kjøpte det. Jeg angrer derimot ikke da, fordi det er et supert produkt. Cure er en såkalt exfoliator, altså et alternativ til ansiktsscrub. Det brukes til å fjerne det ytterste hudlaget som for det meste består av døde hudceller, og først når det er fjernet kommer ny og mykere hud frem. Til tross for hvordan produktet fungerer, inneholder også Cure kun naturlige ingredienser og er veldig skånsom mot huden. Love it!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits