Darusugi

Jeg sov litt for lenge og nå er jeg sånn at jeg ikke får lyst til å gjøre noen ting. I det siste har jeg gjort litt av hvert da, og har stått opp litt tidlig ogsånt. Blant annet har jeg vært med to Mariaer som var kjempekos.

Maria i Tønsberg var i Japan samtidig som meg, og vi skal også ta samme privatisteksamen i japansk neste måned. Så vi gikk på kafe og skravlet masse om Japseting.

Maria i Sandefjord derimot henger jeg jo med til stadighet, men nå var det så lenge siden sushidate at det var veldig på tide. Vi spiste oss så mette at vi nesten ikke kunne gå, og satt på en annen kafe og orket nesten ikke snakke heller. Kos.

Idag er planen å jobbe med samfunnsfag, pakke bort påskepynt, vaske opp, dra på butikken, jogge. Mamma er i syden igjen, så siden jeg er hjemme alene må jeg nesten ta litt ansvar, lol. Vi får se hvor mye jeg får gjort. Adjø.

Én kommentar

Miku ☆彡

14.04.2012 kl.17:28

Koselig \(@^___^@)/

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits