Kitakushita

Jeg kom hjem idag etter en liten påskefeiring på hytta i Kragerø sammen med familie. Påsken har vært koselig, men jeg kunne muligens vært foruten med tanke på at jeg har vært på fettkjør hele uken. Tre påskeegg, fast food fra drive-thru på veien til hytta, sjokolade som har stått fremme på bordet, is og brownies laget av undertegnede, iskaffer, vafler osv osv. Ferien har heller ikke gått til noe fornuftig som å lese eller trene, så jeg kan ikke skryte av at jeg føler meg så digg eller flink eller noe nå. Har sikkert lagt på meg 50 kilo, noe jeg ikke akkurat trenger.

Selvdisiplinen min er noe jeg prøver å jobbe med, og det beste jeg kan gjøre er å sette mål for dagene på forhånd. Fra nå av skal jeg jogge masse, og lese masse samfunnsfag og japansk så jeg ikke failer eksamenene helt.

Det har foresten gått to måneder siden jeg kom hjem fra Tokyo, og jeg er bekymret for at jeg skal glemme all japansken jeg lærte. Selv om jeg blogger japansk på ameba, får jeg ikke snakket noe, og ikke er jeg flink til å gjevnlig skrive for hånd. Det som er dumt med kanji er at selv om man kan lese dem, er det ikke dermed gitt at man kan skrive dem, og selv japanere glemmer det hvis de ikke skriver det hver dag. Jeg må bli flinkere.

Nå skal jeg uansett gå på badet for så å legge meg. Imorgen skal jeg være flink, og om jeg ikke går ut og jogger skal jeg... spise skoen min eller noe. Natta.

3 kommentarer

elide

07.04.2012 kl.00:55

så pen du er :D kjempefin blogg også!

Miku ☆彡

07.04.2012 kl.01:01

Pene deg! Ffffff- jeg har en app her på ipaden hvor man kan lære katakana og hiragana, jeg kan lese dem utenat men jeg kan ikke skrive alle enda *A*

Maria

07.04.2012 kl.11:51

Søt du er:) Lykke til med joggingen!

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits