Dekita

Siste dagen på grunnkurset er overstått, og om ikke så veldig lenge kan jeg begynne å øvelsekjøre. Jeg kan ikke akkurat si jeg dør etter å sette meg bak rattet. På kurset ble det fortalt om en rekke ulykker og forklart grundig hva som kan skje om man er uheldig i trafikken, og jeg ble nesten heller redd fremfor lysten på å komme i gang for å si det sånn, lol.

Jeg har egentlig aldri hatt noen kjempelyst til å begi meg ut i trafikken, men har alltid visst at jeg burde skaffe meg lappen før tiden går unna og jeg plutselig er 30. Broren min bare ler av meg om han ser for seg meg bak rattet, og det sier vel sitt. Er det derimot en ting som jeg har bestemt meg for, så er det at jeg skal bestå teoriprøven på første forsøk. Har alltid foretrukket teoretisk fremfor praktisk, så det er vel der jeg har best sjangs. Ønsk meg lykke til, takk.

Én kommentar

Deadsushi ~ Isah

21.mar.2012 kl.21:07

LYKKE TIL :O<3

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits