Oslo de asobu koto ga tanoshikatta

Jeg vet jeg ikke har vært særlig flink til å blogge i det siste, men det er fordi jeg har vært ganske syk og bare råtnet foran tv'en og under dynen. Jeg gikk til og med glipp av 18 årsfeiringen til M, som jeg hadde gledet meg masse til.

Igår kom Iris til Oslo da, en venninne fra Tromsø som reiser til Japan idag og blir der et år. Siden Tromsø er så og si like langt som til Italia, får vi ikke akkurat muligheten til å treffes så ofte. Vi går så godt over ens og snakker som om vi har kjent hverandre i mange år, selv om første gangen vi møttes var i sommer før jeg dro til Japan. Og siden hun skal være borte et helt år, ville jeg ikke la det at jeg er syk komme i veien for å være litt med henne i Oslo.

Så jeg tok bussen innover og følte meg skikkelig dritt. Presterte tidenes lengste hosteanfall da, noe som er så fært når man er alene ute i offentligheten. Men jeg overlevde turen og møtte Iris. Vi gikk egentlig bare litt rundt i butikker og prøvde å finne en kafe. Det var så kos og tiden gikk fort. Vi satt på kafeen helt til vi ble kastet ut fordi de stengte, og så gikk vi for å spise middag med moren og kusinen til Iris.

Håper du får det supert i Japan, Iris!! Kommer til å bli så bra. Og ikke nøl med å spørre hvis du vil ha brunost eller troll eller noe med elg på. Love u

Én kommentar

iris

05.apr.2012 kl.11:31

det var så superkoselig å henge med deg<3 love u too!

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits