Akachan yappari kawaisugi

Klokken er bare halv 9 på kvelden, men jeg er så trøtt at jeg vurderer å legge meg nå, selv om jeg ikke kan siden jeg må jobbe litt med samfunnsfag. Å ta opp fag som privatist er tøffere enn man tror, og jeg blir så stresset og nesten litt redd når jeg tenker på at jeg har svært lite tid igjen før eksamen.

Men, hvis jeg legger meg nå, så kommer jeg jo mest sansynlig til å være opplagt imorgen tidlig da. Så kan jeg stå opp tidlig og ta igjen masse samfunnsfag da.

Mitt aller største problem er egentlig det at jeg alltid utsetter ting til senere slik at det aldri blir noe av til slutt. Men tenker jeg over det en gang til, så er det kanskje en bra ting om jeg legger meg nå da, siden døgnrytmen min egentlig er helt fucked.

Uansett, idag har dagen gått til å passe et lite barn som jeg skal begynne å sitte barnevakt for fra april av. Hun er bare ett år og fordi jeg ikke har noe erfaring med barn, ble jeg veldig overrasket over hvor bra det faktisk gikk. Hun er så søt og uskyldig og vil bare ha kake hele tiden.Det var så fin vårdag idag og alt føltes bra. Jeg har fått unnagjort litt internettshopping, nesten lest ferdig Stolthet og Fordom mens jeg siklet over mr. Darcy, og nu vil eg bærre soveee.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits