Sangatsu mou hajimatta

Jeg kan nesten ikke tro at det er mars allerede, og været idag gjorde det bare enda tydligere at det er vår. Jeg hadde et lite ærend i byen idag, og jeg hadde ikke gått langt før jeg måtte ta av meg jakken. Alt er så fint når det er vår - alle er glade, alle sitter på terassen selv om det fortsatt egentlig er litt kjølig, og man kan gå lettkledd og bare være fri. lol.

Uansett, på matbutikken var det en dame som skumpet borti meg med kurven sin, og før jeg visste ordet av det hadde jeg beklaget meg på japansk til henne. Vi utvekslingsstudentene i Japan syntes alltid det var så snålt hvordan japanerne beklaget seg selv når det var den andre personen som hadde gjort noe, men det endte jo opp med at vi gjorde det samme selv. Da jeg var på togstasjonen i rushtiden, hendte det ofte at jeg gikk på folk, og i starten var jeg helt "Bekla---, eh, sumimasen!", og følte meg så utlending. Nå føler jeg meg bare jalla hver gang det popper noe japansk ut av munnen min uten at jeg tenker på det.

Jeg har btw laget middag nå og venter bare på at mamma skal komme hjem. Idag får jeg kake fordi mormor kommer på besøk. Og mamma har skaffet en barnevakt-jobb til meg da, så alt er fint og det å ha på den nye body splashen gjør det hele enda bedre.

Her er et mesterverk jeg gjorde ista som uttrykker humøret mitt og litt det at jeg savner purikura. En wapa app på iphone kan ikke erstatte purikura da, men.

今日はめっちゃくっちゃいい天気 
(Idag er der superduper fint vær)

lol

Én kommentar

mia

01.mar.2012 kl.17:08

digger bloggen så sykt mye, leser den hver dag!

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits