Kyowa katta monoga meccha ii nioisuru

Idag har jeg faktisk fått gjort noe til en forandring. Siden jeg ikke går på skole, har jeg veldig mye fritid, og når jeg har mye fritid, så snur jeg døgnet og er altfor lat. Jeg har egentlig ikke lyst (selv om jeg egentlig har ganske lyst) til å bare spise og sove og lese Stolthet og fordom hele dagen lang helt til skolen starter i august. Og da jeg i tillegg er blakk, har jeg vel ikke noe annet valg enn å skaffe meg en jobb.

Jeg måtte registrere meg på NAV for at en sånn greie på skolen kunne hjelpe meg å finne jobb, og det er en av de flaueste visittene jeg har gjort på kjempelenge. Jeg var flau ovenfor bilene som kjørte utenfor i det jeg gikk inn døren til NAV, og følte at et hvert menneske jeg møtte tenkte tanker om meg, lol. Er det en ting jeg ikke skal gjøre igjen så er det å dra på NAV.

Etter dette tok jeg en tur til frisøren, fordi selv om jeg var veldig glad fordi håret mitt hadde begynt å bli langt, hadde jeg ikke klippet det på mer enn et halvt år. Det var så slitt at jeg bare måtte få gjort noe med det. Resultatet ble ikke helt best, men sånn er det aldri når man klipper seg. Er sikkert flere som kjenner seg igjen i å savne sitt gamle hår med èn gang. Men jeg håper uansett at håret mitt får muligheten til å bli langt fortere nå som jeg ikke ødelegger det med min beste venn rettetangen lenger. Kanskje dere er heldige å få et bilde en dag, fnis.

Sånn ellers er jeg så fattig som overhodet mulig, og har en veldig trang til å kjøpe ting. Hadde jo selvfølgelig ikke råd til annet enn litt jall fra H&M idag, men det gikk bra, fordi body splashen jeg kjøpte lukter helt fantastisk utrolig godt. Jeg kommer ikke over det og sniffer den hele tiden. Har sikkert sprayet den på armene mine 50 ganger idag. åh.

Siden jeg er så igang med skrivingen, kan jeg jo likegodt også meddele at jeg søkte jobb istad da. Jeg trenger penger for å overleve dette harde liv, og derfor søkte jeg likesågodt til McDonalds i Tønsberg, lol. Er litt redd for at om jeg får jobben, at jeg ikke kommer til å tåle trynet på de andre der, men det skal nok gå bra. Håper på å få den, fordi jeg har lyst til å komme igang med noe.

Én kommentar

Deadsushi ~ Isah

01.mar.2012 kl.02:05

Oh, den der må jeg nesten lukte en gang altså, og serrrrrrrrrr mcdonalds or greier? skummelt D:

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits