Purikura toritai

Jeg og Isabell presterte å sove til halv 6 på kvelden idag, og etter å ha spist en is, ble jeg hentet av mamma. En veldig innholdsrik og produktiv dag om jeg får si det selv.
 
Akkurat nå sitter jeg med Versailles på CDspilleren og vurderer om jeg skal klippe opp de tre siste hele ramsene med purikura som jeg har igjen. (hardt liv ass) De, pluss noen andre halvveis oppklipte som jeg nå har klippet helt opp, var de siste jeg tok før jeg dro hjem igjen, og de har bare blitt liggende i lommeboken min helt til nå. Da jeg var i Japan klippet jeg alltid opp alt jeg tok av purikura og la de i en søt liten boks, siden jeg syntes det var så stygt hvordan noen ramser var litt klippet i. Såå ja, tror jeg bare klipper opp de siste tre også, fordi jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre dem av ellers. Tenker at dere bryr dere kjempemasse uansett, lol.Anygays, jeg savner purikura. Det er så gøy og pose og få fin hud og alien-øyne og skrive masse jall på bildene til slutt. Pluss at det er alltid masse fancye japser innpå game centerene der purikuraen er. Jeg pleide alltid å sikle over gutte-gyaruene. åh. Jaja uansett, drar dere til Japan så ikke nøl med å ta purikura hvertfall.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits