Hisabisa

Jeg har ikke vært helt flink til å blogge, så får bare beklage, selv om kanskje ingen leser denne bloggen uansett lol. Det er så lett å blogge på ameba fra mobilen, og jeg prøver å ikke glemme japansken ved å skrive der gjevnlig, så ja. Glemmer denne bloggen her litt, da.

Uansett, i det siste har jeg til en forandring ikke vært forever alone. Har vært litt med familie, kafè med en søt person, overnatting med en annen søt person, og av en eller annen mystisk grunn har jeg det med å til stadighet ende opp på Fuji Sushi med Maria. Fortsetter det på denne måten kommer jeg til å bli temmelig blakk, om det i det hele tatt er mulig å bli fattigere enn det jeg er nå.

Var foresten på biblioteket med Maria idag, der hun jobbet med skolearbeid og jeg jobbet med samfunnsfagen jeg hadde i fjor. Med en upcoming privatisteksamen som jeg egentlig er livredd for å ta, må jeg bli skikkelig nerd, siden jeg skal gjennom hele boken iløpet av bare noen måneder. Brukte også anledningen til å låne et par romaner, siden norsken min fortsatt er ganske jalla etter å ha tilbringt et halvt år i japselandet. Som den håpløse romantikeren jeg er, i tillegg til at jeg har forelsket meg i 1800-tallet, endte jeg opp med Stolthet og Fordom og Stormfulle Høyder. Har siklet over noen filmer og serier i det siste der handlingen foregår på den tiden, og jeg elsker alt ved det. Bygningene, kjolene, språket, håret, åh nei jeg dør.

Nå skal jeg sette meg ned med boken min før jeg legger meg. Du kommer kanskje ikke til å tro hva jeg skal si nå, men jeg har blitt litt lei av dataen. Så anygays, kos dere. eller noe. Hadee.

頭悪いからこの本を読んで、またノルウェー語上手になるように頑張らなきゃw

Én kommentar

Therese

24.feb.2012 kl.09:16

FIn blogg <3

kommentere tilbake ?

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits