Nanimo shitakunaiwayo

Jeg er så lat og gidder ikke gjøre noen ting. Forteller meg selv at det et helt greit fordi det er helg, men siden jeg hverken går på skole eller har jobb, har jeg kinda helg hver dag, så det telles vel egentlig ikke.

Igår skulle jeg bare en tur innom skolen for å låne samfunnsfagboken siden jeg har privatisteksamen til våren/sommeren, og så møtte jeg tilfeldigvis Maria ved hovedinngangen. Det endte opp i en spontan tur til Fuji Sushi, og det var vårvær og alt var fint. Og litt trist, for jeg har så lyst til å begynne på skolen igjen sammen med alle.

Er forsåvidt hos pappa, og jeg og storebror er skikkelig nakayoshi om dagen. Altså at vi går overens. Igår tok jeg oppvasken mens han dro på butikken for å handle inn til taco, så lagde vi tacoen sammen og spiste sammen mens vi så på tv, og det var litt kos da. Søskenkjærlighet altså. lol

Såå ja, jeg vil finne på noe imorgen, men har ingen planer, så det blir kanskje en like lat dag som idag var. Kanskje jeg skal være nerd og dra på biblioteket. Eller vent, alt er jo stengt i Norge på søndager. めんどくせぇ( ̄◇ ̄;)Når jeg snakker om ting som er mendokusai, det er en hel måned til neste episode av The Vampire Diaries kommer ut. Noen, drep meg.

4 kommentarer

Deadsushi ~ Isah

18.feb.2012 kl.23:40

serrrrrr den japansken din altså xD

Carina

19.feb.2012 kl.00:38

Hva med den? D: lol

Deadsushi ~ Isah

19.feb.2012 kl.13:02

Den er jo helt proooo~

Carina

19.feb.2012 kl.13:43

Haha nei, den er fortsatt veldig jalla, men takk uansett <3

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits