Darui

Det har gått over en uke siden jeg kom hjem fra Japan, og med et unntak fra å møte noen venner og dratt litt rundt til familie, har jeg ikke gjort stort annet enn å late meg rundt hjemme. Jeg hadde lyst til å fortsette å blogge også på norsk etter å ha kommet hjem, men om jeg ikke får fingeren ut og finner noe jeg kan fordrive all fritiden min med, kommer det ikke akkurat til å bli mye interessant å blogge om.


Har forsåvidt rettet opp den håpløse døgnrytmen min da, og det å både legge seg tidlig og våkne av seg selv tidlig er noe jeg ikke har gjort siden jeg var kjempeliten. Liker det da, mmm.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil blogge om på denne bloggen egentlig. Bare nedramsing av ting jeg gjør er kanskje ikke særlig interessant. Mest sansynlig får jeg eskene med tingene mine fra Japan snart da, så kanskje jeg kan blogge litt om fancy ting jeg fant der borte. Er litt småinspirert av sånne beauty guru's på youtube da, så har en følelse av at fremtidige innlegg kan bli litt i den duren. Kanskje. Men først må jeg få endret designet ogsånt da. Det kjedeligste med å starte en ny blogg. Jaja. Men ikke nå. Nå skal jeg tvinge meg selv ut av sengen for å gå meg en tur.

Hadee.

2 kommentarer

Elise

14.feb.2012 kl.19:10

kuuuuuuult!!!!!!!

Deadsushi ~ Isah

15.feb.2012 kl.00:20

KOOOOOOOL<3

Skriv en ny kommentar

tenshikyouto

tenshikyouto

17, Sandefjord

Jeg heter Carina, og jeg lever det late liv i en liten bondeby på østlandet. Liker søte ting, mat og å sove. Kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært utvekslingsstudent sentralt i Tokyo. Kommenter så blir jeg glad♥♥

Kategorier

Arkiv

hits